Bay Hill Gatorland och Tiger !

I lördags var vi på Bay Hill och kollade på Tiger och det stora grabbarna på PGA tour. Det var en väldigt fin anläggning. Det var lärorikt att se alla spelarna på banan och hur de värmde upp och betedde sig på banan med allt från fokus till utförande. Vi följde Tigers uppvärming som några hundra till gjorde + att han hade ett kamera team som följde han från range till övningsgreen till första tee vilket dom inte gjorde med någon annan spelare.
Ge människan lite plats!!
Och vi stod på 2:ans tee och tittade på utslagen och fick se Phil Mickelson, Jim Furyk, Justin Rose och den framtida stjärnan Rickie Fowler.
Vi följde även våra svenska stjärnor som Henrik Stensson, Daniel Chopra och Fredrik Jakobsson.
När man var där och kände atmosfären och vart man vill komma med golfen blir man väldigt träningsvillig!
Väldigt bra känsla att ta med sig!

Idag vaknade vi upp och hörde regnet smattra mot rutorna så åkte vi till Gatorsland och tittade på alligatorer och det fanns även sköldpaddor, ormar och lite fåglar. Och alla djuren som fanns där finns ute i de vilda här så man vill inte ut i ruffen och leta boll eller ner i ett vattenhinder. Där finns dom! 

Efter vi hade varit där åkte vi till Falconsfire GC och tänkte spela men banan var avstängd pga regnet. Då tränade vi där istället och väntade på att vädret skulle bli bättre så vi skulle kunna komma ut och spela vilket det inte blev. Så nu håller vi tummarna för att det ska sluta regna så vi kan komma ut och spela imorn!





 

Kommentarer
Postat av: HOLE IN ONE FOREVER

fan va ni ser söta ut !Men vart är brännan???

2011-03-31 @ 20:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0