Tävling!!

Precis spelat första tävlingsvarvet för året och det började helt ok för alex och mindre lyckat för matte ordentlig analys och ett längre inlägg kommer imorgon när vi är hemma och har tillgång till dator !!!

Glad Påsk!

Nu har äntligen banan öppnat hemma på Botkyrka, vilket betyder ännu mer träning och bättre möjligheter än att bara stå å veva på rangen!
Banan är helt OK med tankt på årstid och mängd snö i vinter så de e vekligen kul att gå uit och spela golf nu !
Hoppas ni har varit ut och spelat er första runda nu !

Later AMELITGOLF!

Kul att folk verkligen läser!

Nu har vi varit hemma ett tag och vart mycket på klubben, och verkligen kul att folk läser bloggen och kommer fram och pratar med oss!
Nu börjar de närma sig första tävling som går av stapeln den 30april och den 1a maj nere i HJO på hökensås golfklubb båda känner sig i bra form och ser verkligen fram emot att komma iväg på tävling!
Ska verkligen bli roligt att säsongen drar igång nu och att Botkyrka öppnar framåt helgen! Hoppas banan e relativt bra kondition så att de blir bra träning på greenerna oxå!!
Later AMELITGOLF !

Ingen Blogg torka bara det att det inte finns internet i skogen!

Jaa då har vi varit på träningsläger nere i ljungbyhed där vi även spelat vasatorps gk, å vilken golfbana vasatorp TC är, den  är helt grym ! Den passar verkligen alla sorts golfare för den har flera olika tees där alla hindrer kommer i spel från alla tees och grymma avrinningsytor runt greenerna !

Sen på frågan varför vi inte bloggat ?? Det verkar inte som det finns mobilt internet på skolor nere i Skåne(läs Danska) Skogen! Men vi har överlevt hoppas ni har kunnat det oxå utan att hört från oss på några dagar !

Förövrigt så känns det som att vi har hittat formen bägge två redan nu vilket e perfetk eftersom tävlingarna snart börjar !!

Hoppas vi ses på klubben i helgen !

Later Amelitgolf!

Hemma snart skåne land!

Nu är vi hemma i kylan och precis vart och spelat korthålsbanan på Botkyrka Gk! Man känner verkligen av att man är jetlagged man är trött på konstiga tider och så!
Imorgon bär det av till skåne vid 05.00 tiden på morgonen för ett till träningsläger och vi lovar bra uppdatering plus ett par bilder därifrån oxå !

AMELITGOLF

Sista dagen!

Nu har vi prcis packat klart väskorna och ska snart gå och lägga oss för sista natten denna gång i vackra Orlando!
Vi har haft två fulla veckor med mycket träning men även hunnit med att se det man måste göra när man besöker Orlando!
Vi vill även tacka Göran Och Birgitta för att vi fått bo hos dem i deras lägenhet vid 17e tee på Hunters creek GC.
Vi syns igen när vi är på svensk mark där det närmsta golf relaterade blir ett till täningsläger fast denna gång nere i skåne och vi åker redan på söndag morgon!!

Här kommer lite bilder från sista veckan här i Orlando !!

AMELITGOLF!





RSS 2.0