Seriespel.. Sen lämnar vi landet!;)

I helgen är det då seriespel på Gripsholms golfklubb! På lördag börjar vi med en foursome och efter det bästboll. Och söndagen blir det singelspel. Sen är det US open denna vecka också. Hoppas vi kan få en svensk segrare! starkt av Peter Hansson också som kom hem och spelade Sturup som gick förra helgen och sen åka över till US open.. Nästa vecka drar svenska touren till Norge och vi följer med.. Känns som vi börjar komma ut från svackan och börjat spela riktigt bra golf nu så det ska bli väldigt roligt nästa vecka.. // AMELIT

Sturup!

Nu e vi nere i malmö och sitter på hotellet å väntar på att vi ska ut till banan, vi går bpda ut på eftermiddagen.
Just nu är det regnigt så bara hoppas de spricker upp tills vi ska gå ut och spela! Ni kan följa oss på http://www.golfdata.se/liveEpi/res_lbo.asp?sLang=ENG&tk=NH1123X&tour=NH önska oss lycka till!
Am Elit golf

Frustrerande!

sjukt frusetrerande med golf just nu när man känner att spelet finns där men att man lixom spelar bort sig redan under första varvet så att man lixom inte har en chans att klara cutten dag två !
men men nu är det ny vecka som ska bli spännande då vi ska till malmö och spela sturup park där peter hanson har sin egen tävling som han även ska spela själv!
Har även hittat en cool hemsida som ni inte får missa www.putter.nu

Later Alex och Matte

Dålig golf och bloggtorka

Ja, det gick inte som man ville på gotland för någon av oss. Men det är som sagt bara att ta nya tag och nästa tävling börjar imorgon på Söderby Gk utanför uppsala så för en gång skull kan vi sova hemma så de blir riktigt skönt. Så nu är det bara hoppas att man har hittat formen igen för det känns verkligen riktigt bra !
Ni kan följa oss på Golf.se sen trycka dig vidare till Nordea Tour!

Later Amelitgolf!


RSS 2.0