Stockholms serien igår och idag Gotland!

Igår var vi på Haninge GK för att spela stockholms serien. Vi vann alla matcher utom en som vi dela så vi leder våran grupp ganska stort efter en omgång..Men man kände sig väldigt seg i kroppen eftersom vi kom hem från svalöv i söndags natt..

Och nu ska vi åka till Nynäshamn för att sedan ta båten till Gotland för säsongens första Nordea för oss.. Taggade till 100!  Tävlingen börjar på torsdag så då kan ni kolla liveresultaten på golf.se och sedan på Nordea Tour!

AMELIT checkar ut!


Tävlingsperiod!

Nu har vi haft en riktig träningsvecka som håller i sig till fredag sen går vi in i en riktig tävlingsperiod, bara hoppas att formen är på rätt ställe för nu e de tävlingar flera helger i rad!!
 Första Stopp Svalövs Gk i Skåne !!

Later Am Elit Golf


Leråker, träning och stockshots!

Idag var vi ute och spelade på en riktig leråker i vårt avlånga land. Efter fyra hål så kände vi att det inte gav något att slå från lera och putta på en boll som hoppade som en studsboll!:P

Så då åkte vi till Botkyrka GK och tränade stockshot på första nio. Ett stockshot är ett slag som du ska kunna slå i sömnen. Det ska sitta i ryggmärjen. Vi la även in procent träning på våra slag så vi fick fram hur många procent ifrån målet vi kom. Den absoluta eliten ligger på ungefär 5 procent från hålet. Alltså avståndet du har från slaget till hålet. Och sedan räknar du ut hur många procent av det avståndet du kommer.
Vi hamnade på ungefär 7 procent vilket är väldigt bra.

På lördag kommer vi vara med på Vårmästaren vilket ska bli väldigt roligt!

Sen åker vi till Svalöv nästa vecka på tävling och sedan kommer vi bara hem och vänder och åker till Gotland för att spela våran första Nordeatour tävling för säsongen! Taggar!!!



Undertecknad AMELITGOLF

Ps: Kommentera!!! :)

Hemma nu snart iväg igen!

Helgen har spenderats nere på Hökensås Gk, där vi spelat årets första tävling. Första dagen var det nästan helt perfekta förhållanden för alla utom Matte som gått och blivit sjuk mitt under rundan och hade inte orken i kroppen för att prestera på topp och Alex höll ihop spelet helt OK och kom in på +4 å en delad 20 plats.Inför dag 2 strök sig Mathias från tävlingen Pga sjukdom. Dag två spelades i regn och storm på eftermiddagen då Alex gick ut och spelade stabilt första 9 men tappade på slutet till en delad 30e plats. Så nu e det bara att blicka framåt och spela ännu bättre golf !

Later amelitgolf

RSS 2.0